Söndag strax da

Hejjsan!
 
Har inte bloggat på hela dan, vet haha. Vart upptagen. Vi typ "advent" städade idag. Mysigt o gölligt! 
 
Ska rida två gånger imorn. Vill verkligen rida Heidi nu! 
 
Happ, snart är det skola. Fast det blir en rolig vecka, vi ska ha slöjd hela veckan :D Ska ha textilslöjd då vi var tvungna att göra en sak som har med kök o göra. Mitt mästerverk kommer bli väl använt :D Samtidigt en julklapp till mami...
 
Ja vad finns det mer att skriva här.. Juuste vad tyckte ni om det förra inlägget om vänner?
 
Jaa, checkar ut för dagen! Mer inlägg imorn, promise! :)
 
 
 

Vänner

För mig är det viktigt att ha vänner man kan lita på. Riktiga vänner oxå som inte bara sviker elr tycker om en för vad den har.
 
Visst har jag många vänner men man vet aldrig vilka av dem som är riktiga och falska. Vet 5 vänner som gillar mig för den jag är, inte för vad jag har. Det är dem jag hänger med mest typ.
 
Blir riktigt förbannad och ledsen när en vän plötsligt börjar snacka skit om en... Helt otroligt egentligen. Hur fan kan dem göra det är frågan!? 
 
Jag är inte den personen min vän vill att jag ska vara, jag är mig själv. Jag kan ärligt säga att jag älskar mig själv och tänker aldrig ändra mig för en väns skull! ~ Be the person you are, not the person your friend wants you to be ~
 
Har 2 vänner som svikit mig. Lämnat mig, svikit mig.. Har känt den ena i flera år. Vi var bästisar, men sen börja vi bråka och hon lämnade mig.. Saknar henne men det handlar inte om det... Sen annan var jag typ bara bästis med i nån månad. Det gör mig ledsen. Hon bara lämna mig när hennes andra vän och hon blev vänner. vi kunde inte vara alla tre. 
 
När jag ser personer som är ensamma, utan vänner, utan nån att vara med blir jag allmänt ledsen. Alla borde få en chans till en riktig vän oavsett hur man ser ut, hur man betér sig elr hur man gör! 
 
Alltså alla vill ju ha vänner och tycker alla borde få rätt att ha en vän. Det finns flera skolor där flera inte har några vänner, där vänner snackar skit om en elr där det pågår massa mobbning.
 
Ryser vid tanken, när jag tänker på ordet mobbing.
 
Alltså vänner är viktiga, det är dem som gör ens liv typ så. Utan vänner så skulle man stöna på morgonen när man ska gå till skolan. Det är inte kul att inte ha vänner elr inte ens en enda vän. Det måste ni faktiskt medge! 
 
Om man är ny till en skola och vill ha vänner, om man bytte skola pga inga vänner elr mobbning. Så tveka inte, ta kontakt med den du gillar. Det kommer funka, lovar!
 
Jag kommer inte ihåg hur jag gjorde, det bara hände.. Är vän med alla tjejer i klassen (förutom 4 som jag inte hänger med) och jag älskar dem alla! För utan dem, utan vänner i kunskap, då hade jag bytit skola IGEN. Trivs inte vid tanken att inte ha någon vän att hänga med i skolan, att göra skoluppgifter med. Nej USCH! 
 
Jag förstår fullt alla som inte har några vänner. På er är det INGET fel! Hoppas ni fattar det :)
 
Hoppas ni fattar detta inlägg, lite rörigt kanske, men en läsare bad mig skriva ett inlägg om detta! Så jag hoppas det blev bra c:
 
 
 
 

Julafton

Åh gud. Jag längtar till juul! När man lyssnar på jullåtar så blir man så inställd på jul sen när man tänker tbx är det långt kvar :/ Vi brukar alltid lyssna på jullåtar på julafton :) Älskar ju såklart att få presenter, HATAR att få veta vad jag ska få. Usch älskar överasskningar! ♥

Den "saken" jag skulle göra är ett inlägg men är inte klar satt den kmr nån gång denna vecka ;)

Puss

Rätt nöjd

Vi fick se vårt betyg i NO provet idag. Är nöjd faktiskt! (för er som undrar fick jag inte E)

Vi dansade på idrotten idag haha. Ganska rolig dans faktiskt x)

Nu ska jag göra lite annat, inge stallet idag.. Ni kmr få se ;)

Bästa dagen! ♥

Bästa dagen på länge! (förutom den jag red Baby för första gången.)
Nu ska jah berätta lite vad vi gjorde.
Det var bokstavligen stenfruset och hårt i marken igår. Hästarna hade ont om fötterna :/

Men iaf först mockade vi 4 boxar, fyllde 8 vattenhinkar och jag packade Babys hönät. Jag fixade vattenhinkarna och Malin och en annan tjej mockade ;)

Sen skulle lille Cobby köras först eftersom han är minst och jobbigast. Han MÅSTE oxå bli körd lugn varje dag! När han var klar var både Malin och den andra tjejen ihjäl frusna då jag stannade i en någorlunda värme ;)

Vi åt frukost vid 10 sen hämtade vi Baby, Ibiza och Sterling. Jag och Malin red ut på Baby o Sterling medans tjejen longerade Ibiza ♥

Sen när vi var tillbaka släppte vi ut alla osså hämtade vi Ametist och Balett. Jag och Malin körde Ametist i rockarden (en travvagn man kan sitta två i) och tjejen körde Balett!
Asroligt! Ametist var väldigt pigg och sprang på! Kul :D

Sen packade vi ihop och åkte hem innan det var dags att ta in hästarna igen ^^ Det var jätteljust inpå kvällen där det brukar vara mörkt dagligen xD och det var aaaskallt brr :(

Bästadan som sagt! Dock tog jag inga bilder då jag ville fokusera på denna idag ist för att tänka på massa annat :/

Aja puss hej ♥

Taggar för fullt..

Taggar och längtar efter måndag! Ligger i sängen och ska snart sova. Ska upp halv 6 - 6 imorn så ;)

Måste ju passa på att gå till stallet när man har studiedag right ;)

Aja ska sova nu, ska fota imorn veet! Fyy skulle tagit sovmorgon imorn ist :c Neej men xD

Godnatt bestizar ♥

Saknar dig..

...Kan inte fatta att dem valde dig.. Du är den snällaste killen i världen o jag saknar dig! Var dem tvungna att ta just dig.. Du är verkligen den snällaste hingsten som finns. Du vill ingen illa och du älskar verkligen barn! Fan vad jag saknar dig.. Tårarna rinner när jag tänker på dig o hur detta kunde hända. Jag hann aldrig säga adjö o inte din syster Balett heller.. Nu är du hos nån annan, som säkert inte älskar dig lika mkt som jag gjorde o fortfarande gör! Du bara försvann. Jag visste inget. Jag hann inte ens fota dig.. Jag har känt dig i över ett år. Jag var med när du kom med transporten och när du lastades ur redan då, visste jag att du var den snällaste killen i världen! Jag saknar dig ngt enormt min fina, söta, gosiga o bästa NalleBjörn ♥ Stallet är så tomt utan dig. Du var den som lös upp stallet, den som gnäggade när man låste upp stalldörren.. Jag hoppas du kommer tillbaka. För saknaden är stor, mkt stor.. Är alltid van att du gnäggade när man kom med mat till dig.. Jag saknar och älskar dig med stora bokstäver min fina kille Baron! ♥ Hoppas dem behandlar dig bra för annars!! Trots att jag inte ser dig kommer jag alltid älska dig och jag kan slå vad om att jag aldrig kommer få se dig igen..JAG ÄLSKAR DIG ♥

~ Baron ♥ ~

Såå jävla rätt



Måndagen

Ska till stallet hela dagen och jag har tänkt lite.... Visst skulle det vara roligt om jag fotade lite o ni fick se bilderna samt att jag bloggar så fort jag hinner?

För det är det precis jag tänker göra. Tänkte mkt på det för nån/några minuter sen!

Jaja. Jag vet en grej jag kommer få göra i stallet wiii såå kul! Men NI får veta på måndag :D


Funderingar

Då jag har börjat vara mer och mer i stallet så funderar jag på att byta bloggportal.

Vet dock inte då jag inte vill lämna blogg.se då jag kommit in i systemet och vet hur man gör osv.

Det är horseworld.se jag funderar på att byta till. Vem vet, jag kanske gör en sån blogg och ser hur man gör osv.

Asså jag vet inte .. Hjälp mig! Vad tycker ni?
- Ska jag byta till horseworld.se eller ska jag stanna på blogg.se?
- Ska jag göra en blogg på horseworld o kolla och fortsätta blogga på blogg.se tills jag fattat horseworlds system?

JA. Tankarna snurrar i mitt huvud. Nu vill jag ha ER hjälp att hjälpa mig bestämma!
Så KOMMENTERA NU! Jag ber er.

Vad skulle du gjort om....?

Forsätt meningen! Så svarar jag när jag kan! :)

Superday

Sitter på bussen hem. Vi bakade blå sockerkaka, forest fruit muffins och pepparkakor! Alla hade glasyr och roliga strössel! Är fett nöjd c:

Har med mig lite hem. Fotar nog sen! ^^

Tack ♥

Yes !! Esra du kommer tillbaka!! Det var inget fel på dig och du kommer tillbaka. Jag kommer vara den första som kramar om dig, säger välkommen tillbaka ♥ Du kommer snart, det var så tomt utan dig :**

Har nya favvosar oxå. Men Baby kommer ALLTID ALLTID ALLTID vara min bästa älskling ♥♥



Taggar torsdag!

Sitter på bussen, ska hem sen till stallet! :D

Tagga morgondagen! Fast ändå inte xD Ska ha NO prov på morgonen. Tehehe... :s Fast sen ska jag hem till Michelle och vi ska baka tills i morgon då vår klass ha jour denna vecka, det innebär att man står i cafeterian, torkar bord osv. På fredagar brukar det vara klassen som har jour som får baka! Jättekul ju :DD Vi ska baka MASSOR!! ♥♥♥♥

Haha puss




Såå trött ...

....Därför har det inte varit bra bloggning. Har inte mått helt 100% idag känner jag ..

Är så sjukt trött men jag klämde in ett inlägg nu, ba för att liksom ;)

Åh typiskt halva veckan kvar i skolan. Orkar BOKSTAVLIGEN inte.

Jag har så många vänner. Just nu älskar jag mina BÄSTA vänner såå mkt och är jättetacksam att dem finns där. 4 st är det.. ♥

Nu ska jag sova. Godnatt kärlek till ER lovers <3

~ It's starts with a begin and stops with a end ♥ ~

Kass bloggning idag

Skäms .. Har inte bloggat något idag ..

Vart i stallet idag. Oh min fina ängel fick en puss idag av världens bästa Baby ♥ #minandrahalva

Kollade på Dessertmästarna idag! Blir bara sååå sugen :o Vill vara en sån där smakare, ni vet är ju värsta gottegrisen ♥

Dagens fråga: VEM RÖSTAR OCH HEJAR NI PÅ I DESSERTMÄSTARNA?
Jag röstar o hejar på Lina! :D

Nää nu ska jag ta o läsa Smillas o Nellies bloggar. Samt Julia Sjöströms ♥

Godnatt på er lovers. Bättre update imorn ;) Puuuss :*

Nov. 18, 2013

Nov. 18, 2013

Godnatt

Förlåt så mkt för dålig update! Internet strulade lite näe jag precis skrivit klart inlägget idag så internet la av :/ Orkade helt enkelt inte skriva om det..

Skola imorn då! Usch orkar inte..

Ska sova nu då jag inte fick sova klart i morse. Godnatt lovers :*

Lite info

Ridit idag juuee. Skitroligt var det! Vi red en övning med volt tillbaka utan stigbyglar. Gick jättebra tkr jag :)

Tänkte även informera er om att jag har studiedag nästa måndag, då ska jag vara i stallet hela dan så det kanske inte blir så himla mkt update då men ska försöka fota så mkt som möjligt oxå så ni vet ;)

Japp men nu ska jag börja skriva på ett inlägg! Håll koll på bloggen då den är beräknad att komma upp idag!

Världens bästa dag

Vart i stallet hela dan idag. Red Baby med Malin som red Sterling. Gick sååå bra! Baby & Jag är som gjorda för varann ♥ Vi är som handen i handsken
Jag älskar dig Baby du är mitt allt utan dig skulle jag inte leva ♥

OMG OMG OMG OMFG

Shiit. Min dröm! Nu händer det, nu börjar vår framtid ♥
FÖR IMORGON SKA JAG RIDA BABY!!!!! :DDDDDDDD ♥♥♥♥♥


Nästa stopp: Stallet! :D <3



Hjälp mig!

Då jag dock glömde vad jag skulle skriva ett långt inlägg om så ber jag ER att hjälpa mig! 
Vad ska jag skriva? 
Vad vill ni höra mer om?
Önskeinlägg?
Vill ni veta mer om mig?
 
Tar emot VAD SOM HELST!
 
Kom igen, kommentera nu. Vill veta vad just NI vill att jag ska göra ett inlägg om! :D
Har tröök så kommentera fooort ;) 
Puss älskar er <3
 

Kul dag

Sitter hemma och kollar på tv. Senare ska jag skriva ett lite mer längre inlägg.

Idag på spanskan kollade vi på en film! Den var från Disney och tecknad. Hahahaha så jävla rolig! :D
Vi ska fortsätta kolla den nästa torsdag!

Ja men inlägget kommer senare
Pusshej ;)

Stallet

Nyss varit i stallet. Elr nyss och nyss... Mår mkt bättre i stallet än vad jag någonsin gjort hemma. Bästa Baby ♥
Tog hand om Baby, busiga Ametist och goaste Baron. Skiiiitmysig o snäll. Man kan knappt tro att han är en hingst :o
Tog hursomhelst bild på Ametist och Balett idag. Det kom jag på att göra när de var de sista hästarna x.x Smaaart Emelie smart du är! xD


Balett som INTE tkr om att stå still när ingen borstar på mig för hon som borstade Balett var nån annanstans ;) Finis <3

Och såklart Ametist! Världens busigaste! Lovar hon kan springa hon. Sötis <3

Så jävla fel

Djurplågeri. Det ALLRA VÄRSTA jag vet!! Om ni går in på http://www.ferdinandochjag.blogg.se så har Michelle lagt upp ett inlägg om det och HEMSKA bilder. Men bläddra ner ;)
Det är så sjukt jävla fel! Djuret vet inte ens vad som ska hända utan dör bara pang boom .. Att det ens finns personer som vill djur så illa? Alltså vafan har djuret gjort er då?

Har sett på flera program om just sånt här. Flera missköta djur, men dem blev iaf inte plågade till döden. Asså helt jävla sjukt!!!

Blir lika ledsen och arg varje gång jag ser sånna här "skoj", som dem kallar det, videos på youtube. Usch...

Stör mig så sjukt mkt på sånna personer, är dem störda elr?

TILLSAMMANS KAN VI GÖRA SKILLNAD OCH FÅ BORT DETTA DJURPLÅGERIET!

OBS: ANVÄND INTE HELLER SPORRAR OCH BETT SAMT ANDRA SAKER SOM KAN SKADA HÄSTEN UTAN ATT VETA HUR MAN ANVÄNDER DET!

NI SOM HÅLLER MED MIG, KOMMENTERA NU!!

Skolschema

Tänkte testa en kul grej och visa er mitt skolschema! Vi börjar idag med att jag visar er morgondagens schema! OBS: ws = man jobbar fritt typ, namn på rummen tex London, KP = K-pass, lärare finns i rummet och alla pratar gemensamt och Arenan = Ett stort ställe som en bio typ fast mindre och där sitter vi när vi har prov elr föreläsningar cx
Vi har även lunch olika tider olika dagar! XD

8,25 Samling BG (Basgrupprum)
9,00 Svenska ws (Rio)
9,50 Rast
10,10 KP eng (London)
11,00 Lunch
11,40 Arenan
12,20 ???
12,40 Rast
12,50 ???
13,50 Samling BG

Där det är frågetecken där har vi idrott i vanliga fall, men vi badade ju idag satt...

Så ser mitt schema ut :D

Världens lyckligast

Är världens lyckligaste tjej egentligen!

Vart en bra dag idag. Var i badhuset idag med klassen och badade. Simmade 12 längder sammanlagt :3

Att man ska reta sig på personer så jävla mkt! Det gör jag just nu ...


Lite mer om just "mig"

Ja jag heter Emelie och jag är 12 år. Jag har en hund vid namn Iza, har även innan haft en till hund samtidigt vid namn Kummin. Fast vi hade honom bara på foder typ, världens goaste.. Han såldes av ägaren efter ca 2 år hos oss. Jag vet inte vart han är elr hur han mår, vilket känns rätt surt.
Jag rider på en ridskola ca 5 min från mig cx Har ridit på många olika ponnys vad jag kan minnas. Har ridit i stallet där min kusse och hans kompis har sina hästar. Min moster och kusse hade en liten söööt shettis förut vid namn Kajsa. Jag red henne varje gång när vi var uppe i Stockholm! Vi hade så kul ihop och vi var verkligen ett team. Hon var en sån här SKIIT busig liten ponny. Vi var tsm ett tag, men sen såldes hon pga att det var bara jag som kunde rida henne. Saknar min lilla plutt mkt <3
Sen om man räknar bort ridskoleponnysarna så har jag ridit vackra Eros en gång. Samt kusses Willow och jag rider Världens bästa kille Jack just nu! Sen ska jag rida Baby med ;)
Den där "WOW" känslan har jag elr känner jag med Heidi, Kajsa och troligtvis Baby då.
- Heidi, verkligen en superponny. Ger allt och MKT mer! Såå himla jag ponny!
- Kajsa, väldigt pigg o framåt hon med. GILLAR!

Jag har spelat fotboll i mitt liv oxå. Vi var ett sånt här tjejlag bara tjejer tom tränarna ;) Tjejlaget las ner efter kanske ett år och jag kände att jag inte ville fortsätta mer. Satsa mer på ridningen.

Sänder verkligen en mkt tacksam tanke. Vi har haft en vattenskada i vårt hus så vi flyttade ett tag, vi hyrde av Malin!!! Då träffade jag henne och världens bästa kille (hennes ena son då). Blev totalt kär första gången vi var i travstallet. Såg Baby och jag kände verkligen direkt: MIN!!! Haha.

Sen började jag ju på Kunskap och det ångrar jag inte heller att jag gjort för har ju världens bästa vänner ♥

Ja hoppas ni förstår detta inlägget. Det är mitt liv kan man säga xD
Haha puss :**




Aloe Vera Lipgloss

Är heelt kär i ett Aloe Vera Lipgloss! Det är ganska mörkt lila o glittrigt. Finns i olika färger :D
DE STÅR PÅ ÖNSKELISTAN :*

Det är ett Lipgloss, det syns, det är fint men samtidigt jättebra för läpparna och man kan ha det på natten! Finns även en spegel, lampa på. Så man kan sminka sig i mörkret ;) ♥




Så ser det lila ut på mig ♥

Fars dag

Idag är det ju farsdag! Det kmr jag fira på bästa sätt med bästa papi ♥ Fika framför tv:n, med tända ljus, mysfiltar fram och Solsidan! Kan det bli mysigare? :D

Imorn börjar skolan igen, är väldig peppad! Fast på tisdag ska vi till badhuset så det är inte idrott på onsdag vilket är väldigt synd...

Imorn ska jag oxå till stallet hoppas jag!!

Ja mer bloggning kmr nog sen då jag nu sitter i bilen påväg hem från Stockholm. Blev ganska bra iaf. Tack Willow ♥



Sååå söt min ängel

Dagen

Red i stallet hos kusse. Han har sin frieser Willow i ett suupermysigt stall med härligt trevliga människor! Där finns samt världens bästa Eros ♥ Red Willow och det gick jättebra! Han var såå snäll i allt! ♥ Tyvärr hann jag inte fota!

Nyss vart och handlat massa mat och gott. En del av släkten kmr och vi ska äta mat tsm! Tacos står det på listan ;)

Haha det började med en ganska okej dag, nu regnar det?

Aja bloggar mer sen puss <3


Lyx frukost

Idag fick vi lyxfrukost med varm oboy och vispgrädde på toppen och juice! ♥♥
Sån frukost får man inte hemma ;)

Do u know what?

Ska till Stockholm nu över helgen .. fk off...
Sitter i soffan o dricker te och äter yoghurt! ♥

Hmm vad ska jag göra.
ITS FRIDAY FRIDAY FRIDAY :D fastän min helg e förstörd..

Så glad

Förlåt för mitt dåliga bloggande!

Nu sitter jag på bussen, sen ska jag till stallet jao! :D Sååå glad!
Ska försöka fota med men lyset i stallet förstör mina bilder xD

Aja pussi :D ♥

Rubriken jaa..

Förlåt för dålig bloggning!! Ska skriva massa inlägg sen för nu ska jag till stallet :D <3

Skolan

Ussch.. Skolan gick väl bra o sådär men nja ändå liksom. Hade mest ont i huvudet, men det var skönt att få åka bil hem ♥
 
Öööööö, ja vad ska man skriva mer? Ska iaf till stallet imorn tror jag :D MY LIFE IS THE BEEST ♥
 

Sååå lycklig

Varje eftermiddag (kanske ledig en eftermiddag) ska jag hjälpa till i stallet. Minst 6 hästar ska in på eftermiddagen och stå i stallet under natten. Typ 9 hästar ska fodras o så! Ska bli jäätteee roligt!! :DDDDD

En sorglig nyhet. Söta Vala har nu åkt hem. Åh jag saknar dig



Lyx

Lyx på en söndag ♥


Chokladpudding 'Jacky', godis och te ♥

Åh min fina älskling

Red bästa Heidi idag! Hon var jätteduktig och snäll idag. Gick hur sakta som helst men ändå piggast i världen. Hon var Så JÄKLA duktig alltså! ♥♥ Stolt ♥♥ Hon gick sååå fint och lyssnade på mig hela tiden.
Tog inne o tog av henne allt. Borstade henne och pussade henne massor. När jag gick gnäggade hon efter mig hela tiden. Åh jag älskar dig min fina älskling ♥ Lämnar dig aldrig ♥


Redigering

Glömde en sak i inlägget 'Min förra skola' om gamla vänner. Redigering blir senare för nu ska jag till stallet puss!

Min förra skola

Jag har gått i min förra skola sen dagis. Det fanns dagis för 1-3 åringar. Sen ett annat dagis för 3-5 åringar.

Skolan var en sån här "liten" skola med bara ca 80 elever. Det var förskoleklass, 1:a, 2:a, 3:a, 4:a, 5:a och 6:a. Men klasserna var ihopslagna. Först hade vi 1-3A där jag gick. Sen 1-3B, 4-6A och 4-6B. Sen ändrades allt och nu är det 1-2:an, 3-4:an och 5-6:an. Mkt mer smartare elr hur?

Vi hade en idrottläsare länge, sen fick vi byta MASSVIS med gånger. Men sen kom det en jag gillade, men han jobbade tyvärr bara ett år. så kom det en ny som jag HATADE! Alla gjorde det!

Jag slutade skolan med att sluta 5:an här. Jag kände, det var droppen. Med en dryg lärare, dum idrottslärare. Ja, jag gillade inte denna skola mer. Och jag gjorde ju rätt i att byta skola? För annars hade jag ju inte haft mina fantastiska vänner nu?

Min förra skola

Jag har gått i min förra skola sen dagis. Det fanns dagis för 1-3 åringar. Sen ett annat dagis för 3-5 åringar. Skolan var en sån här "liten" skola med bara ca 80 elever. Det var förskoleklass, 1:a, 2:a, 3:a, 4:a, 5:a och 6:a. Men klasserna var ihopslagna. Först hade vi 1-3A där jag gick. Sen 1-3B, 4-6A och 4-6B. Sen ändrades allt och nu är det 1-2:an, 3-4:an och 5-6:an. Mkt mer smartare elr hur?
Vi hade en idrottläsare länge, sen fick vi byta MASSVIS med gånger. Men sen kom det en jag gillade, men han jobbade tyvärr bara ett år. så kom det en ny som jag HATADE! Alla gjorde det!
Jag slutade skolan med att sluta 5:an här. Jag kände, det var droppen. Med en dryg lärare, dum idrottslärare. Ja, jag gillade inte denna skola mer. Och jag gjorde ju rätt i att byta skola? För annars hade jag ju inte haft mina fantastiska vänner nu?
Jag saknar inte mina gamla vänner. För de mesta var sånnhära falska vänner och var aldrig med en. Tyvärr, men jag gillade ingen där och alla mina vänner bytte skola till kunskap. Jag är helt förändrad sen jag började kunskap, fast på ett bättre sätt ...

Sry

Förlåååt för dålig bloggning idag!:

Är sjukt trött och nu vill jag sova och krypa ner i vaarma goosiga sängen så imorn kmr det ett inlägg om dagen idag!

Love you ♥

Idag blir det skojj med bästa!

Nu drar jag till stallet ska ni veta! Dax å rida :DD ♥

Bilder kmr kanske för har dock inte mkt batteri x)

CHACHA

Baby you're one I need

I wanna run to you right know. You're the one I need 4-ever!

Hos dig går det inte att vara ledsen för du gör mig glad varje gång jag ser dig ♥ Ingen kan förstå min kärlek till Baby. INGEN! ♥ Jag ska visa dem hur grymma vi är ♥


NU RÄCKER DET @

Inte ofta ja blir så förbannad så ja sätter ner foten!

De har fan inte rätt å beté sig så mot mig!

Nu när dem är här måste verkligen allt vara perfekt, inge data, usch håll inte på med telefonen! Va ute mer! Så låter det.

På datan (inte riktigt men) har jag mina RIKTIGA kompisar. De som förstår allt, de som alltid finns där för en i vått och torrt.. ♥ De som jag inte kan leva utan ♥

Sen till "kusin" som går runt så FORT JAG SITTER vid datan.
- Får jag spela? Hon sa att jag skulle få spela.

Asså? Inte konstigt att jag är förbannad. Jag vill till stallet NU

Platsen där jag känner mig trygg

Sitter framför datan nu med musik på. Så lugnt nu när alla dragit till Busfabriken! Åh, vill åka till stallet, vill rida Baby :c 
 
Solen skiner, det är ganska varmt.  Känns som den härliga sommaren är tillbaka! 
 
Sitter o har kul med mina vänner. Ni är bäst (:
 
Har såå många planer med mig o Baby. Först och främst vill jag rida pärlan. Måste vänta tills jullovet....GRR :((
Stallet är den bästa platsen där jag kan lugna ner mig <3 Kan sitta i timmar och glo på samma ställe. Känner mig fri men ändå inte där. Där kan jag pussa Baby, hon ger mig trygghet, hon ger mig kraft. Hon är mitt allt <3
 
Nää nu ska jag ta ngt å äta mer update later ♥
Vill att året ska börja om.. När jag bodde nära Baby och var i stallet varenda dag ♥
 
 

emeliebaby.blogg.se

Hej! Jag heter Emelie och är 14 år! 😃 Denna bloggen handlar om mig och mitt liv. Jag rider och älskar hästar. Har även en hund! :) Är skötare/medryttare på världens bästa ponny! Sen rider och sköter ibland världens bästa travhäst!Hoppas ni kommer fortsätta läsa.

RSS 2.0